Соккиа ЦКС серија

  • Sokkia Total Station CX-105 Reflectorless 5″ Conventional Total Station

    Соккиа тотална станица ЦКС-105 5″ конвенционална тотална станица без рефлектора

    Модел ЦКС-105 Телескоп Увећање / Резолуциона моћ 30к / 2,5″ Остало Дужина: 171 мм (6,7 ин.), Отвор објектива: 45 мм (1.8 ин.) (48 мм (1.9 ин.) за ЕДМ), Слика: Усправно, Видно поље : 1°30′ (26м/1,000м), Минимални фокус: 1,3м (4,3фт.), Осветљење кончанице: 5 нивоа осветљености Мерење угла Резолуција екрана 1″ / 5″(0,0002 / 0,001гон, 0,005 мил / 0,002мил) 0.0. (ИСО 17123-3:2001) 5″ Двоосни компензатор / Цоллиматион ц...